Õed Williamsid ja Wawrinka jõudsid Austraalias kaheksandikfinaali

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams of the US (R) shakes hands as she celebrates after victory in her women's singles match against Ukraine's Elina Svitolina on day six of the 2015 Australian Open tennis tournament in Melbourne on January 24, 2015. AFP PHOTO / WILLIAM WEST-- IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE
Serena Williams of the US (R) shakes hands as she celebrates after victory in her women's singles match against Ukraine's Elina Svitolina on day six of the 2015 Australian Open tennis tournament in Melbourne on January 24, 2015. AFP PHOTO / WILLIAM WEST-- IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE Foto: WILLIAM WEST/AFP

Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel tagasid koha kaheksandikfinaalis nii meeste tiitlikaitsja Stanislas Wawrinka kui õed Venus ja Serena Williams.

Wawrinka alistas 6:4, 6:2, 6:4 soomlase Jarkko Niemineni ning kohtub kaheksandikfinaalis hispaanlase Guillermo Garcia-Lopeziga.

Naiste maailma esireket, ameeriklanna Serena Williams oli ukrainlanna Elina Svitolinast üle 4:6, 6:2, 6:0. Tema järgmise ringi vastane on hispaanlanna Garbine Muguruza.

Venus Williams alistas itaallanna Camila Giorgi 4:6, 7:6 (7:3), 6:1 ja läheb kaheksandikfinaalis kokku poolatar Agnieszka Radwanskaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles