Tartu Maratoni avatud raja sõidud toimuvad täies mahus

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Maratoni rada
Tartu Maratoni rada Foto: Martti Sala

Tartu Maratoni korraldajad tegid täna otsuse, et pühapäeval toimuvad 4. Tartu Teatemaraton ja avatud raja sõidud täies mahus algselt väljakuulutatud distantsil Otepäält Elvasse.

Tänasel korraldajate koosolekul oli põhiteemaks ennekõike see, kas avatud raja sõidud ja Teatemaratoni saab sõita Elvani välja või peab lõpetama Palul.

«Eile tulnud lumelisa andis täna võimaluse langetada otsuse, et Avatur Rada ja Teatemaraton toimuvad täies pikkuses ja planeeritud trassil,» ütles võistluste direktor Indrek Kelk, kes eile ja üleeile ka ise raja kriitilisemad kohad läbi suusatas, et oludest kõige parem ülevaade saada.

«Otepäält Paluni on rada väga hea. Palu ja Elva vahel on üksikuid kohti, kus lumekiht on õhuke, aga jääst rajapõhi on igal pool säilinud ning rada on suusatatav,» lisas Kelk.

«Tartu Maratoni põhisõidu toimumine ei ole vaatamata nädalavahetuse vihmadele endiselt kahtluse all,» andis Kelk positiivse noodi ka 15. veebruari põhisõitude valguses. «Kui stabiilsed ilmaolud jätkuvad ja avatud raja sõidud õnnestuvad, siis usume, et ka Tartu Maratoni põhisõit saab sõidetud täies pikkuses.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles