Itaalia leht: Schumacher näitab oma emotsioone läbi pisarate

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher.
Michael Schumacher. Foto: SCANPIX

Itaalia ajaleht Corriere della Serra on kirjutanud ülevaate raskest õnnetusest taastuva seitsmekordse maailmameistri Michael Schumacheri seisundist. Ajalehe teatel paraneb Schumacher aeglaselt, kuid siiski võib arenguid nimetada positiivseteks.

Corriere della Serra teatel näitab Schumacher oma emotsioone välja läbi pisarate. «Mõnikord voolavad mööda tema põski alla pisarad, kui ta kuuleb tuttavaid hääli,» kirjutab ajaleht.

«Michaeli silmad on lahti, kuid tihti valitseb neis tühjus. Hiljuti on ta siiski ära tundnud tuttavaid inimesi, kuid ta ei suuda nendega suhelda,» lisatakse veel. «Tuttavatele häältele reageerib ta samuti silmade avamisega.»

Schumacheri esindaja Sabine Kehm ütles The Sydney Morning Heraldile, et praegu on raske teha pikaajalisi ja usaldusväärseid prognoose. «Praegu on selgusetu, kas Schumacher paraneb piisavalt, et elada tulevikus normaalset elu,» sõnas Kehm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles