Janis Sirelpuu: lähima jälitaja alistamine on alati hea tunne

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janis Sirelpuu.
Janis Sirelpuu. Foto: Tairo Lutter

Võrkpalli Eesti-Läti ühisliigas tuli TTÜ kodus välja 0:2 kaotusseisust ja alistas lähima rivaali Tallinna Selveri 3:2. See on TTÜ jaoks juba 13. järjestikune võit. Liigatabelis on TTÜ-l liidrina 47, Selveril teisena 43 punkti ja mäng vähem peetud. TTÜ juhendaja Janis Sirelpuu tõdes, et kohutavast mängu algusest välja tulemine on hea emotsionaalne laeng kogu meeskonnale.

«Lähima jälitaja vastu sellisel moel punktid võtta on hea tunne. Minu kui treeneri jaoks on oluline elus esimest korda põhiturniir kahe parema seas lõpetada,» rääkis Sirelpuu.

«Mängu alguses hoidsime ise Selverit mängus. Tegime palju tehnilist praaki, neli-viis võrguviga valusas kohas, paar jooneviga ja üks asetusviga. Ja teises geimis, no sellise meeleoluga, mis väljakul oli, ei saa võita! Mehed tahtsid liiga palju jälle.»

Peatreener sõnas, et vigastused ja haigused on TTÜ treeninguid pärssinud. «Me pole trennis kuus kuue vastu selle aastanumbri sees veel mängida saanud. Daniel (Daniel Maciel-toim.) oli angiinis pikalt, Kristjan Jürimal läks hüppeliiges, Siim Ennemuisti vaevab põlvehäda. Kartsin, et need asjad mõjutavad meie mängu rohkem, aga õnneks tuli ära,» lisas Sirelpuu.

TTÜ poolel hea esituse teinud Sander Rätsep sõnas, et tiimis valitseb hea meeskonnavaim. «Meie puhul meeldib mulle väga, et isegi kehvas seisus võideldakse edasi,» ütles Selveri vastu 29 punkti toonud väliseestlasest nurgaründaja.

«Mulle meeldib koostöö Kustiga, oleme ses osas palju vaeva näinud ja tööd teinud, naudin temaga mängimist,» tunnustas Rätsep TTÜ sidemängijat Kusti Nõlvakut, kes talle korduvalt võrgu ilusti tühjaks tõstis. 

Pühapäev pakub kaks põnevusmängu. Kell 16 võõrustab eelmise hooaja teine meeskond Tartu Bigbank Tartu TTÜ-d. Pärnus lähevad telemängus samal ajal vastamisi kohalik Võrkpalliklubi ja Selver. Järvamaa Võrkpalliklubi mängib võõrsil Ozolnieki Poliursiga ja Rakvere Võrkpalliklubi samuti võõral väljakul Daugavpilsi Universitatega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles