Ronaldo sünnipäeval käinud superstaarid saavad karistada

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Rodriguez (keskel) ja Sami Khedira (paremal) peavad väidetavalt Realile trahvi maksma.
James Rodriguez (keskel) ja Sami Khedira (paremal) peavad väidetavalt Realile trahvi maksma. Foto: SCANPIX

Hispaania väljaande Cuatro väitel on Madridi Reali jalgpalliklubi määramas trahvi vigastatud mängijatele, kes väisasid laupäeval Cristiano Ronaldo sünnipäevapidu.

Real kaotas laupäevases liigamängus linnarivaalile Atleticole 0:4 ning pärast kaotusmängu asus tiimi superstaar Ronaldo tähistama oma 30. sünnipäeva. Peol viibisid ka mitmed Portugali koondislase tiimikaaslased, kuid Real ei olnud rahul, et kohale läksid vigastatud mängijad.

Nii on Cuatro väitel karistus ootamas möödunud nädalal vigastada saanud ja peole läinud James Rodriguezt, kes 48 tundi enne peo algust operatsioonil käis, ning Sami Khedirat, kes laupäevases mängus vigastada sai. Väidetavalt plaanib Real määrata meestele trahvid. Cuatro andmetel viibis sünnipäeval lisaks samuti vigastuspausil olev Luka Modric, kes aga klubile vabanduse esitas ning seetõttu ilmselt karistusest pääseb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles