Motoringrajasõitja Pärtelpoeg viidi kukkumise järel haiglasse

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Pärtelpoeg
Martin Pärtelpoeg Foto: Karli Saul

Täna, 5. septembril Rootsis Karslkogas peetud Skandinaavia ringrajameistrivõistluste etapil kukkus Superstock 600 klassis üldarvestuses kolme parema hulka kuulunud Team 39 sõitja Martin Pärtelpoeg.

Eilsel etapil oli Pärtelpojal läinud väga hästi – ta sai sõidus kolmanda koha. Noormehe isa Meelis Pärtelpoja sõnul viidi poeg pärast kukkumist haiglasse ja ilmselt ei saa ta osaleda Eesti meistrivõistluste viimasel etapil septembri keskel Audrus.

«Kahjuks valisime liiga pehme rehvisegu ja viimasteks ringideks praktiliselt rehvi peal ei olnudki, sest põles alt ära. Lõpuks läks ratas lihtsalt alt ära,» kommenteeris kukkunud motomehe isa Meelis Pärtelpoeg. Tõeliselt kahju oli, kuna Martin sõitis sellel hetkel teisel kohal, mida võinuks lõpuni hoida.»

Kuigi motomees viibib Rootsis haiglas, ei tohiks tema tervisega midagi väga tõsist olla.

«Eks siis Rootsis kontrollitakse alati väga põhjalikult neid asja, kuid usutavasti midagi katki ei ole ja tegemist oli ainult põrutusega,» arvas Meelis Pärtelpoeg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles