Eesti parim ringrajasõitja jätkab karjääri Itaalia F4 sarjas

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ralf Aron (keskel)
Ralf Aron (keskel) Foto: Prema Powerteam

Möödunud aastal vormel-Renault 1.6 Põhja-Euroopa karikasarjas teise koha saavutanud ja Eesti parimaks ringrajasõitjaks valitud Ralf Aron sõlmis lepingu Prema Powerteami võistkonnaga ning osaleb tänavu Itaalia F4 meistrisarjas.

F4 autoga tegi Ralf Aron tutvust juba novembris, mil esines edukalt Adria Winter Trophy võistlusel, kus kahe võistlussõidu kokkuvõttes saavutas karikavõistlusel esikoha. Lisaks Itaalia meistrisarja etappidele on koos Prema Powerteam võistkonnaga kavas osaleda ka neljal Saksa F4 meistrisarja etapil.

«Olen väga põnevil ja õnnelik, et liitusin Prema perega,» kommenteeris Ralf Aron. «Tegemist on sarja parima võistkonnaga ja usun kindlalt, et nii professionaalse ja maineka tiimiga koostöös suudame tänavu heidelda kõrgete kohtade nimel.»

Prema Powerteam on üks edukamaid võistkondi, mis osaleb mitmes Euroopa vormelisarjas. Viimasel neljal aastal on näiteks Euroopa F3 meistritiitel võidetud just Prema sõitjate poolt.

Itaalia F4 meistrisarjas on tänavu kavas seitse etappi ja igal etapil toimub kolm võistlussõitu. Sarja avaetapp sõidetakse 3. mail Vallelunga ringrajal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles