Gert Kullamäe: jäänud on kaks kodumängu ja need tuleb väärikalt ära mängida

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe.
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe. Foto: Kristjan Teedema

FIBA EuroChallenge’i sarja vahegrupis viimasele kohale langenud TÜ/Rock  - tabelis üks võit ja kolm kaotust - tahab allesjäänud kaks kodumängu kindlasti võita, sest hea õnne korral võib meeskond siiski play-off-mängudele jõuda.

Edasipääsemiseks tuleb Rockil alistada kõigepealt kolmapäeval kodusaalis Saratovi Avtodor, keda Venemaal võideti lisaajal ühe punktiga. Seejärel tuleks võit võtta ka järgmise nädala kohtumisest Hollandi Den Bosch Shoetersi vastu, kellele jäädi võõrsil alla 77:78. Samuti peab Rock lootma, et Frankfurdi Skyliners suudab mõlemad allesjäänud mängud võita.     

Kuigi tabeliseis on Rockile keeruline, ei tohiks peatreener Gert Kullamäe sõnul mängijatel olla raske ennast viimasteks kohtumisteks motiveerida.

«Ma ei usu, et on raske. Eurosarja mängud on alati erilised mängud ja meil ei ole enam midagi kaotada. Jäänud on kaks kodumängu ja need tuleb väärikalt ära mängida. Mine sa tea, kuidas siis veel kõik läheb, aga eelkõige tuleb meil endal mängida hästi nii homme kui nädala pärast. Eks siis ole näha, kas sellest piisab edasipääsuks või ei,» rääkis Kullamäe.

Pikemalt homses Tartu Postimehes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles