Barcelona peatreener lükkas jutud tülist suure mängu eel ümber

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barcelona peatreener Luis Enrique.
Barcelona peatreener Luis Enrique. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liigas kohtub FC Barcelona täna õhtul kaheksandikfinaali avakohtumises Manchester Cityga ning ehkki viimane liigamäng kaotati, on peatreeneri Luis Enrique kinnitusel meeskonna sisekliimaga kõik korras.

Barcelona kaotas nädalavahetusel ootamatult koduliigas 0:1 Malagale. «Tegime teatud asju valesti ja saime lüüa. Peame taas oma tasemel mängima. Ühe mängu võib ka kaotada, kui oled üksteist mängu võitnud,» viitas Luis Enrique Malaga-mängule eelnenud võiduseeriale. «Ja meeskonna sisekliimaga on kõik hästi. Minu suhted Messiga? Kõik on korras,» lükkas ta ümber kuulujutud, nagu oleks argentiinlasest supertähe ja treeneri vahelt läbi jooksnud must kass.

Sama kinnitas kaitsja Gerard Pique. «Mäng Malaga vastu on juba minevik. Üks kaotus ei pane meid endas kahtlema. Kõik saavad kõigiga hästi läbi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles