Mängukeelust pääsenud Vassiljevi hea mäng aitas Piasti võidule

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev.
Konstantin Vassiljev. Foto: Gliwice Piast

Eesti jalgpallikoondise keskväljamehe Konstantin Vassiljevi koduklubi Gliwice Piast kohtus eile õhtul Poola kõrgliiga 21. vooru raames lähikonkurendi GKS Belchatowiga ning suutis kaotusseisu kaheväravaliseks võiduks pöörata.

Kuigi eelmises liigamängus oli Vassiljev kahe kollase tõttu sunnitud väljakult lahkuma, siis vastavalt Ekstraklasa juhendile sai meie mees eile siiski taas murule joosta, kirjutab Soccernet.ee. Nimelt leiab Poola kõrgliiga juhendist punkti, mis ütleb, et järgmise kohtumise peab mängija vahele jätma vaid nelja kollase või otse teenitud punase kaardi järel. Kuna aga eelmises kohtumises teenitud kaks kollast olid Vassiljevile selle hooaja esimesed, siis võiski Eesti koondises 75 mängu kirja saanud keskväljamees taas omasid aidata (sealjuures apelleeris Piast Vassiljevi esimese kollase, kuid vastav komisjon lükkas selle avalduse eelmise nädala keskel tagasi - toim.).

Tänu soodsale juhendile Piasti särgis 90 minutit kirja saanud Vassiljev näitas terve kohtumise vältel ka head minekut, vallates keskväljal kindlalt palli ning luues võimalusi nii endale kui tiimikaaslastele. Meie mehe hea mäng kandus üle ka positiivseks tulemuseks – kuigi Piast jäi 13. minuti järel kaotusseisu, said nad kümme minutit hiljem vastase punase kaardi tõttu üle tunni enamuses mängida ning teisel kolmveerandtunnil pööratigi 0:1 kaotusseis 3:1 võidunumbriteks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles