Kullamäe: hea, et madalseis jäi eelmisesse nädalasse

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜ/Rock alistas vabariigi aastapäeval peetud Eurochallenge'i sarja kohtumises Hollandi SPM Den Bosch Shoeters'i.
TÜ/Rock alistas vabariigi aastapäeval peetud Eurochallenge'i sarja kohtumises Hollandi SPM Den Bosch Shoeters'i. Foto: Rein Murakas

Alles üleeile lõpetasid Tartu Rocki korvpallurid oma tänavuse euroteekonna, täna ootab neid aga järjekordne eksam, kui Balti liiga veerandfinaalis võõrustatakse Liepaja meeskonda. Teisipäeval Lätis peetava korduskohtumise ajaks tuleb endale kodus edu ette mängida. Võimalik edu sõltub paljuski sellest, kuidas mängijad suudavad end ühelt sarjalt teisele ümber lülitada.

Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul muudab olukorra kergemaks see, et eurosarja konkurentsist pudenemine sai selgeks juba nädal tagasi, kui kodusaalis kaotati Saraatovi Avtodorile. Teisipäevane EuroChallenge’i sarja viimane mäng Den Boschi vastu oli pelgalt sarja vahegrupi lõpptulemuse vormistamine ning mõnes mõttes kujunes sellest juba tänase mängu ettevalmistus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles