Pettunud Kowalczyk vihastas ajakirjaniku peale: miks te ajate möga?

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justyna Kowalczyk Faluni MMil.
Justyna Kowalczyk Faluni MMil. Foto: SCANPIX

Falunis peetud suusatamise MMil vaid teatesprindi pronksmedaliga leppima pidanud Justyna Kowalczyk teatas kodumaises ajakirjanduses, et tahab ebaõnnestunud hooaja juba selja taha jätta.

Ehkki MK-sarjas on veel pidamata mitu etappi, vaatab 32-aastane poolatar juba tulevikku. «Soovin asuda uueks hooajaks valmistuma,» lausus Kowalczyk väljaandele Gazeta Wyborcza, enne kui ajakirjaniku küsimus ta endast välja viis.

Nimelt uuriti poolatarilt, kas ta ei võiks äkki võtta omaks pingevabamat suhtumist. «Ma ei saa aru, miks te tahate, et ma rahulikum oleksin. Ühelt poolt ootate minult ja kõigilt teistelt sportlastelt, et keskenduksime sajaprotsendiliselt tulemuste saavutamisele. Teisalt räägite aga, et võtku me rahulikumalt? Mispärast?» pahandas Kowalczyk. «See on minu elu ja need on minu tulemused. Ma ei muuda ennast – veel vähem sellepärast, et keegi mingit möga ajab,» teatas otsekohene poolatar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles