Andrei Ojamets videointervjuus: võtsime TTÜ rünnakuliidri ikka korralikult kinni

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Andrei Ojametsa juhendatav Tartu Bigbank jõudis esimesena homsesse Schenker liiga finaali. Poolfinaalis saadi TTÜ-st jagu 3:0. Vaata statistikat!

Ojamets ütles, et meeskond ammutas palju enesekindlust raskest veerandfinaalist parima Läti klubi RTUga. «Need mängud andsid meile enesekindlust, blokk hakkas tööle ja muud asjad ka. Selle pealt oli siia hea tulla. Lisaks oleme TTÜ-le sel hooajal kolm korda kaotanud napilt ja oli sportlik viha, et kaua võib,» rääkis Ojamets. «Ja võtsime nende rünnakuliidri Daniel Macieli ikka korralikult kinni.» Maciel tõi küll 14 punkti, ent kasutegur oli -4.

Vaata videost, mida Ojamets veel rääkis.

Tartu meeskonna diagonaalründaja Taavi Nõmmistu tunnustas esimese asjana nurgaründajat Robert Tähte, kes sai oma liidriülesannetega suurepäraselt hakkama – vedas meeskonda emotsionaalselt ja tõi 17 punkti. «Robi on loom! Ta on hooaja teises pooles väga hästi tegutsenud ja tegi seda ka täna, tema hea mäng tõmbab kõik teised ka käima,» ütles Nõmmistu.

«Lisaks saime Riia mängudest hea enesetunde ja TTÜ oli täna rohkem krampis,» lisas Nõmmistu, kes taastub veel põlvelõikusest. «Mul on nagu teine hooaja algus, aga vaikselt läheb seis paremaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles