Lindpere soovib tulevikus USAs veel tegusid teha

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel nädalavahetusel saab Joel Lindperet tõenäoliselt näha juba Nõmme Kalju mänguvormis.
Sel nädalavahetusel saab Joel Lindperet tõenäoliselt näha juba Nõmme Kalju mänguvormis. Foto: Liis Treimann

Eelmine nädal kujunes koduses jalgpallis ülimalt tormiliseks, kui korraga selgus, et mitu koondislast jätkab karjääri Eesti liigas. Kui Dmitri Kruglovi jäämine Levadiasse, Enar Jäägeri liitumine Floraga ning vahepeal ka karjääri lõpetamise mõtteid mõlgutanud Sergei Pareiko ühinemine Levadiaga olid kokkuvõttes loogilised sammud, siis talvel Ostrava Banikust lahkunud Lindpere liitumine Nõmme Kaljuga oli mõnevõrra ootamatu.

Joel Lindpere, sinu puhul võis pigem eeldada, et jätkad karjääri välismaal. Kuidas jõudsid lõpuks Kaljusse?

Käisin viimati New Yorgis sealsete klubide tegemisi jälgimas ning uurimas, kas mul oleks võimalik Red Bullsi taas mängima saada. Nendega rääkisime, et hakkaksin klubi juures tööd tegema. Neil on parasjagu suhtlusprobleeme fännidega. Siiski jäi asi jutu tasandile ja edasi ei viinud.

Lisaks oli kaks konkreetset pakkumist. Absoluutselt mingit ahvatlust aga ei tekkinud. Üks neist oleks olnud võrreldes senisega seisak ja teine samm tagasi. Pärast kolme nädalat USAs viibimist mõtlesin, et mida edasi. Ühel hetkel otsustasin, et võtan lennupiletid Eestisse ja olen mingi aja siin. Ma ei taha endale kunagi lubada olukorda, kus olen pikalt klubita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles