Tuukrite otsingud täna Tamula järvel tulemusi ei andnud

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sukelduja.
Sukelduja. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Võrus Tamula järvel alustasid täna pärastlõunal otsinguid tuukrid, kes püüdsid leida eile järve põhja vajunud paati ning kadunuks jäänud kuulitõukajat Taavi Peetret, täna tuukrite otsingud tulemusi siiski ei andnud.

«Kella veerand kuue ajaks õhtul polnud tuukrite otsingud veel järvest mingeid tulemusi andnud,» kinnitas Lõuna-Eesti päästekeskuse pressiesindaja Postimees.ee'le.

Tema sõnul on tuukrid täna valmis otsinguid jätkama kuni pimeda saabumiseni. Tuukrite otsingud täna õhtuks «Aktuaalse kaamera» andmeil siiski tulemusi ei andnud ning otsingutega jätkatakse esmaspäeval.

Tuukrid jõudsid Tamula järvele kella veerand kolme paiku pärastlõunal. Neil on kaasas metalliotsija, mille abil tahetakse üles leida paat.

Alustuseks püüavad tuukrid järve põhjast üles leida paadi, et saaks seejärel kaardistada otsingupiirkonda. Pärastlõunal oli Tamula järve veepind tasane, kuid hommikul oli tugev lainetus, mis segas võimaliku õlilaigu otsimist.

Eile õhtul uppus Tamula järvel Progress marki paat, milles viibinud kahest mehest üks pääses, kuid teine paadis viibinu, Taavi Peetre on siiani kadunud.

Algse info kohta, nagu olnuks paadis kolm inimest, ütles päästekeskuse pressiesindaja, et õnnetuse hetkel oli paadis nende andmeil siiski kaks inimest, kolmas inimene oli paadis olnud mõnda aega varem, kuid mitte enam õnnetuse hetkel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles