Alonso ei pruugi veel ka Malaisias starti minna

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas on endiselt kuumaks teemaks McLaren-Honda sõitja Fernando Alonso ja tema müstiline õnnetus Barcelona testisõidul. Kui varasemalt oli teada, et hooaja avaetapilt jääb hispaanlane eemale, siis nüüd on selgunud, et Alonso võib eemale jääda ka hooaja teisest etapist.

Alonso, kes sõitis Barcelonas oma autoga vastu seina ja viibis haiglaravil, jätab arstide soovitusel vahele sel pühapäeval Austraalias sõidetava uue hooaja avaetapi. Pärast selle otsuse vastuvõtmist on Alonso oma Twitteri kontol korduvalt vihjanud, et valmistub märtsi lõpus sõidetavaks teiseks GP-ks, mis on kavas Malaisias. «Annan endast kõik, et olla Malaisias tagasi kokpitis,» teatas Alonso ka meeskonna hooajaeelses sõnavõtus.

McLareni boss Ron Dennis andis aga mõista, et otseselt pole veel kinnitatud ega kokku lepitud, kas hispaanlane on Malaisias startimiseks valmis. «Rääkisin temaga (Alonsoga- toim.) sellest teel siia (Austraaliasse). Ta tahab seal (Malaisias) sõita. Ma loodan, et ta saab seda teha, aga see on tema, mitte minu otsus,» andis Dennis mõista, et ainult tahtmisest siiski ei piisa, vaid kahekordne maailmameister peab olema täie tervise juures.

Malaisia GP sõidetakse 29. märtsil, Austraalias asendab Alonsot McLareni varusõitja Kevin Magnussen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles