Jonnipunnide valus tõehetk

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sinistes särkides Chelsea mängijad ümbritsevad punast kaarti hoidvat kohtunikku
Sinistes särkides Chelsea mängijad ümbritsevad punast kaarti hoidvat kohtunikku Foto: SCANPIX

Kolmapäeval toimunud Meistrite liiga kaheksandikfinaali kordusmäng Chelsea ja Pariisi Saint-Germaini vahel pakkus jalgpalli koos kogu selle ilu ja valuga. Kehv vilepartii, ennastsalgav võitlus, ilusad väravad, dramaatiline lõpplahendus – need on vaid mõned märksõnad mängu kohta, mis viis lõpuks õiglaselt veerandfinaali PSG.

Otsustava värava löönud Thiago Silva
Otsustava värava löönud Thiago Silva Foto: Cal Sport Media/Cal Sport Media/Sipa USA

Chelsea sai kõik trumbid oma taskusse juba kordusmängu 32. minutil, kui kohtunik Björn Kuipers näitas väga kahtlase väärtusega punast kaarti PSG suurimale staarile Zlatan Ibrahimovicile. Pea kõik jalgpallivaatlejad üle maailma nõustusid, et eemaldamist väärt viga see ei olnud. Pigem pöörati pilgud Chelsea mängijate poole, kes mõni hetk pärast viga kõik kohtunik Kuipersi ümber olid ja kätega vehkides punast kaarti nõudsid.

«Ma ei teadnud, kas saada vihaseks või hakata naerma,» ütles Ibrahimovic pärast intsidenti. «Kui mulle näidati punast kaarti, siis mõtlesin, et kohtunik ei anna endale üldse aru. Kõige hullem oli aga hoopis see, et pärast punase kaardi saamist kogunesid Chelsea mängijad minu ümber. Tundsin, nagu oleks mu ümber 11 jonnipunni.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles