Eesti koondislane pikendas Prantsusmaa meeskonnaga lepingut

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kreek
Ardo Kreek Foto: Eesti Võrkpalli Liit

Eesti võrkpallikoondise temporündaja Ardo Kreek pikendas Prantsusmaa meistriliiga klubi Pariisi Volley’ga lepingut ja jätkab meeskonnas veel kaks aastat. Prantsusmaa pealinna klubis on Kreek mänginud alates 2012. aasta sügisest.

«Võib küll öelda, et lepingupikendus Pariisi meeskonnaga oli asjade loogiline käik. Meeskond tegi pakkumise ja saime ka tingimustes kokkuleppele,» rääkis Kreek portaalile volley.ee.

Eesti koondislane triumfeeris möödunud hooajal Pariisi Volley’ga Euroopa tugevuselt teises klubivõrkpalli karikasarjas (CEV Cup), tugevas Prantsusmaa liigas on kahel eelneval hooajal võidetud hõbemedalid. «Ega hõbemedal ei ole kehv, aga loodame sel aastal liiga veelgi paremini lõpetada,» vaatas Eesti koondise tugitala liigahooaja lõpu suunas.

Sel hooajal on Prantsusmaa meistrivõistluste põhiturniiril mängimata veel kaks vooru ja Pariisi Volley hoiab 52 punktiga teist kohta. Sama punktiarvu juures on esimene AS Cannes’i meeskond.

Eestlasest Pariisi Volley põhimees on liigas toonud 265 punkti. Blokipunkte on Kreegi arvel 66, millega ta on Prantsusmaa liiga paremuselt seitsmes blokeerija. Veelgi kõrgemal on ta serviässade arvestuses – Kreek hoiab 43 ässpallinguga kolmandat kohta.

Lisaks Ardo Kreegile mängib sel hooajal Prantsusmaa meeste meistriliigas eestlastest ka nurgaründaja Keith Pupart. Tema meeskond Arago de Séte on kaks vooru enne põhiturniiri lõppu kuuendal kohal. Veerandfinaalidesse pääsevad põhiturniiri kaheksa parimat meeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles