Juventus rõõmustas itaallasi, Manchester City langes taas

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juventuse mängijad rõõmustavad värava üle.
Juventuse mängijad rõõmustavad värava üle. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Euroopa Meistrite liigas selgusid viimased kaks veerandfinalisti, kelleks on Torino Juventus ja FC Barcelona. Juventus oli võõral väljakul kindlalt 3:0 parem Dortmundi Borussiast, kahe mängu kokkuvõttes võeti 5:1 võit. Itaalia jalgpalli mulluse ja tänavuse hooaja valitseja särgis hiilgas Carlos Tevez, kes lõi kaks väravat ja andis Alvaro Moratale ka resultatiivse söödu. Argentiinlane avas skoori juba kolmandal minutil ning avamängu 1:2 kaotanud Dortmund ei suutnudki itaallastele kordagi ohtlikuks saada.

«See oli meie jaoks unustamist väärt mäng,» nentis Dortmundi peatreener Jürgen Klopp telekanalis ZDF. «Kiire värava sisselaskmine oli halvim, mis juhtuda sai. Juve oli tark ja osav. Olime igas mõttes liialt aeglased ja jooksime kogu aeg palli järel. Väärisime väljalangemist ja vaatame nüüd ülejäänud turniiri kodust,» võttis Klopp Dortmundi esituse kokku.

Barcelona võitis samal ajal kodustaadionil 1:0 Manchester Cityt ning üldskooriga 3:1 läksid ka nemad kindlalt veerandfinaali. «See on suur pettumus, aga mitte läbikukkumine. Meil pole vedanud, sest oleme kaks aastat järjest kohe Barcelonaga vastamisi läinud. Samuti on meil Meistrite liigas mängijate kasutamise piirang,» sõnas City peatreener Manuel Pellegrini, viidates UEFA kehtestatud sanktsioonidele, mille City ise ohjeldamatu rahakulutamisega endale kaela tõmbas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles