Krasnõi Oktjabr andis Ühisliigale Kalevi võidu vastu protesti

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo - Krasnõi Oktjabr
Kalev/Cramo - Krasnõi Oktjabr Foto: Tairo Lutter

Kalev/Cramo võitis täna korvpalli Ühisliigas koduväljakul Venemaa keskmikku Volgogradi Krasnõi Oktjabrit 82:80. Võidu tõid Kalevile Oleksi Petšerovi kaks vabaviset vaid 0,2 sekundit enne kohtumise lõppu. Krasnõi Oktjabr andis aga viimase situatsiooni kohta liigale ametliku protesti.

Oktjabri esindajad väitsid, et enne Petšerovile tehtud viga tegi ukrainlane jooksu. Lähipäevil peab klubi maksma uurimise alustamiseks 15 000 rubla tagatisraha ja siis kutsutakse kokku komisjon, kes langetab otsuse.

Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak uskus pärast lõpuvilet, et midagi ei muutu. «Ma arvan, et protesti ei rahuldata. Minu teada saab protesti anda sel juhul, kui on vaja otsustada, kas viimasel viskel on jalg joonel või näiteks aeg sai otsa. Seda, kas tegu oli jooksuga või mitte, tagantjärele küll otsustada ei saa,» rääkis ta.

Krasnõi Oktjabri peatreener Dirk Bauermann ei rääkinud pressikonverentsil võimalikust jooksust midagi, aga polnud situatsiooniga siiski rahul. «Mulle meeldib, kui mängu saatuse otsustavad pallurid, mitte kohtunikud. Minu arust puutus (vea teeninud) Willie Deane ainult palli, aga kohtunikud nägid teisiti. Kui see olukord välja arvata, pole mul neile midagi ette heita,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles