Kalevi tähtis võit, mis jääb meelde

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oleksi Petšerov (vasakul).
Oleksi Petšerov (vasakul). Foto: Tairo Lutter

Kalev/Cramo sai korvpalli Ühisliigas juba hooaja 11. võidu, kui koduväljakul alistati Volgogradi Krasnõi Oktjabr 82:80. Vahest oli tegu isegi viimase aja pinevaima heitlusega, kust ei puudunud õnnejumala käsi ega skandaalimaik.

Kalev/Cramo sai viigiseisul 80:80 alustada viimast rünnakut ja peatreener Alar Varraku plaan toimis – palli sai kalevlaste resultatiivseimana 25 punkti toonud ukrainlane Oleksi Petšerov, kelle tagasihüppelt viset takistas vea hinnaga vastaste tagamängija Willie Deane. Petšerov tabas 0,2 sekundit enne lõppu mõlemad vabavisked ja mäng oligi tehtud.

Põnevad sündmused polnud veel lõppenud, sest Krasnõi Oktjabr andis mainitud olukorra tõttu sisse protesti. Oktjabri esindajad väitsid, et enne Petšerovi vastu vilistatud viga tegi ukrainlane jooksu. Lähipäevil peab klubi maksma uurimise alustamiseks 15 000 rubla tagatisraha ja siis kutsutakse kokku komisjon, kes langetab otsuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles