Kalev/Cramo korraldab rahvusvahelise korvpalliturniiri

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rait Keerles.
Rait Keerles. Foto: Margus Ansu

BC Kalev/Cramo korvpalliklubi korraldab neljapäeval ja reedel Saku Suurhallis rahvusvahelise turniiri Kalev Basket Tournament, mis on uuenenud meeskonnale tänavu esimesteks kohtumisteks oma kodusaalis.

Kahepäevasel turniiril võõrustab BC Kalev/Cramo Soome klubisid Espoo Honka ja Helsingi ToPo ning Rootsi meisterklubi Norrköpingi Dolphins. Neist Dolphins osaleb eeloleval hooajal koos kolme Eesti klubiga ka Balti liigas, Espoo Honka esimese Soome klubina VTB liigas, kirjutab Kalev/Cramo kodulehekülg.

Suvel Aivar Kuusmaa ja Martin Müürsepa näol kaks uut treenerit saanud BC Kalev/Cramo ridades teeb neljapäeval algaval turniiril debüüdi eelmisel nädalal klubiga liitunud Eesti koondise keskmängija Joosep Toome. Samuti on väljakul meeskonna mõlemad leegionärid, hollandlane Robert Krabbendam ja ameeriklane Jason Jones. Pärast kahepäevast turniiri lõpeb ka Jonesi «testiperiood».

Neljapäeval, 16. septembril kell 18.00 kohtuvad turniiri poolfinaalis Honka ja Dolphins, kell 20.00 BC Kalev/Cramo ja ToPo. Reedel kell 18.00 kohtuvad kolmanda koha kohtumises eelmise päeva mängude kaotajad, kell 20.00 finaalis võitjad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles