Anu Ennok tuli Soomes teistkordselt meistriks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Ennok tuli teist aastat järjest LP Salo Viesti naiskonna koosseisus Soome meistriks.
Anu Ennok tuli teist aastat järjest LP Salo Viesti naiskonna koosseisus Soome meistriks. Foto: LP Viesti

Salo LP Viesti võrkpallinaiskond võitis neljapäeval Soome meistrivõistluste neljandas ja viimaseks jäänud finaalmängus LP Kangasala 3:0 (15, 10, 18). See tähistas salolaste seitsmendat järjestikust tiitlivõitu. Naiskonna põhitegijate hulka kuulus ka Viljandi võrkpallikooli kasvandik Anu Ennok.

Viesti kaotas üldse vaid ühe mängu (Orivesi Ponnistusele), võitis 17 mängu. Hooaja lõpumängu jälgis meistrisarja tipptulemusena 1420 pealtvaatajat. Eile kogus Ennok 11 (+8) punkti, mis oli võistlusõhtu kolmas-neljas tulemus. Vastuvõtul väljendus Viesti ülekaal numbrites 62-31, blokis 9-4, rünnakul 49-27, servipunktides 8-2, vahendas volley.ee.

Üks peamisi servi vastuvõtjaid ja nurgaründaja Ennok jääb vastavalt lepingule Viesti naiskonda ka vähemalt eelolevaks hooajaks. Esimese Põhjamaade naiskonnana avanes Viestile lõppeval hooajal Euroopa Meistrite liiga, kutsele osaleda kontinendi tugevaimas liigas loodetakse arvatavasti ka tuleval hooajal. Ennok tuli Viestiga Soome meistriks ka eelmisel hooajal, üleeelmisel aastal võitis eestlanna Orivesi Ponnistusega pronksmedali

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles