Ajalugu ei muudetud, medalit ei saadud

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rocki juhendaja Gert Kullamäe.
Rocki juhendaja Gert Kullamäe. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

KORVPALL. Tartu Rocki korvpallimeeskonnal jäi Balti liiga pronksmedalist puudu vaid üks punkt. Kodus alistati Leedu klubi Utena Juventus üheksa punktiga, võõrsil kaotati aga 52:62 ja see tähendas kahe mängu kokkuvõttes valusat kaotust 124:125.

Enne Leedusse sõitu meenutas Rocki peatreener Gert Kullamäe, et Utenast pole tema juhitud meeskond veel kordagi võiduga naasnud, ning seepärast oli tal kindel soov ajalugu muuta. Plaan takerdus aga kehva rünnaku taha.

«Rünnakul olime täna saamatud. Esimesed kümme minutit olid meeskondlikult head, teisel ja kolmandal veerandajal aga lagunes rünnak täielikult: pallikaotused, möödavisked, ebakõla ja valed lahendused,» nentis Kullamäe. «Tänu Janar Taltsi individuaalsetele sooritustele neljandal veerandajal olime mängus viimaste sekunditeni. Aga kui kokkuvõttes viskad vaid 50 punkti, siis on üliraske võita. Tavaliselt teeme meeskonna peale üle 15 korvisöödu, aga seekord saime kogu mängu peale kirja vaid kuus korvisöötu.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles