Riia VEF-i kaotus aitas Kalev/Cramo Ühisliiga play-offile veel lähemale

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo tagamängija Rain Veideman (palliga).
Kalev/Cramo tagamängija Rain Veideman (palliga). Foto: Mihkel Maripuu

Riia VEF kaotas korvpalli Ühisliigas võõrsil Peterburi Zeniidile 81:88 ja aitas Kalev/Cramo play-offi ehk kaheksa esimese hulka pääsule lähemale.

8. kohal asuval Kalevil on 13 võitu ja 14 kaotust, Riia VEF langes 10 võidu ja 16 kaotuse peale. Variant Kalevist mööduda on ka Astanal, kellel on 10 võitu ja 17 kaotust.

Kalevlaste kõige lihtsam variant edasipääs tagada oleks homme võõrsil võita Minski Tsmokit, kellest eelmisel nädalal kodus kindlalt üle oldi. Siis poleks ei Riia VEF-il ega Astanal enam mingit võimalust Kalev/Cramole järgi jõuda.

Ainus variant, kuidas Kalev/Cramo play-offi ei jõua, on selline: Kalev kaotab nii Minskile kui ka kahes viimases kohtumises Saraatovi Avtodorile ja Kaasani Uniksile ning VEF või Astana võidavad kõik järelejäänud kohtumised.

Tänases teises mängus oli Avtodor kodus 98:97 üle Krasnojarski Jenisseist ja kindlustas 15 võidu ja 12 kaotusega veelgi oma 7. positsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles