Madridi Reali juhendaja Meistrite liiga veerandfinaali eel: Atletico peatreener on meie jaoks probleem

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diego Simeone (vasakul) ja Carlo Ancelotti.
Diego Simeone (vasakul) ja Carlo Ancelotti. Foto: SCANPIX

Homme algavad jalgpalli Meistrite liiga veerandfinaalid ning omavahel lähevad vastamisi mulluse hooaja finalistid Madridi Real ja Madridi Atletico. Eelmise aasta finaalis võitnud Realil on tänavusel hooajal aga Atletico vastu ette näidata märksa kurvem saldo ja Reali juhendaja Carlo Ancelotti tunnistas, et vastate peatreener Diego Simeone suudab neid üllatada ja on nende jaoks alati probleemne.

Real ja Atletico pidasid eelmise aasta Meistrite liiga finaalis tulise lahingu, mis lõppes normaalaja järel 1:1 viigiga ning lisaaja järel 4:1 Reali võiduga. Sel hooajal on kaks Madridi meeskonda omavahel aga kohtunud juba kuus korda ning Realil pole õnnestunud kordagi võita: neli korda on mängitud viiki, kaks korda on Real tundnud kaotuskibedust.

Homme kohtuvad samad meeskonnad taas Meistrite liiga veerandfinaalis ning Reali peatreener Carlo Ancelotti tunnistas, et Atleticot juhendav Diego Simeone valmistab neile küll peavalu, kuid tema meeste fookus on siiski kaugemas tulevikus, mitte veerandfinaalis.

«Mis ma oskan Simeone kohta öelda? Ta on hea treener, ta meeldib mulle. Ta on ennast tõestanud ja näidanud, et ta on maailma üks paremaid. Temaga kohtumine on nii suur au kui ka probleem,» rääkis Ancelotti pressikonverentsil.

«Meil ei ole kinnisideed Atleticoga, vaid Meistrite liiga finaali jõudmisega. Meie eesmärgiks ei ole mitte Atleticot võita, vaid unistame sellest, et võidame Meistrite liiga,» lisas Ancelotti.

Lisaks kahele Madridi meeskonnale kohtuvad homses veerandfinaalide avavaatuses Juventus-Monaco, ülehomme võõrustab Pariisi Saint-Germain Barcelonat ning Porto võtab vastu Müncheni Bayerni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles