Olav Osolin kutsub Kalju-Pärnu mängule: pauk võib tulla ka Piiroja spinningust

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olav Osolin
Olav Osolin Foto: Tiit Mõtus

Jalgpalli Eesti meistriliigas kohtuvad täna 6. vooru mängus täiseduga jätkav tabeliliider Nõmme Kalju ning neile külla sõitnud Pärnu linnameeskond. Kell 18.45 algavale mängule, mis jõuab Postimehe otsepildi vahendusel vaatajani, kutsub publikut sedapuhuku kaasa elama Nõmme Kalju fänn Olav Osolin.

«Nüüd on viimane aeg harjuda teadmisega, et sel aastal näeb põnevat jalgpalli ka väljaspool nädalalõppu! Juba sel teisipäeval, 14. aprillil võõrustab Nõmme Kalju FC Hiiu staadionil Pärnu Linnameeskonda. Kuna mäng algab alles kell 18.45, siis saad tööl või koolis rahulikult pillid kotti panna ja õigeks ajaks staadionile jõuda.

Kuigi esimesel pilgul võib tunduda, et Kalju teisipäevane vastane ei pruugi olla kõige kangemast puust, siis pole tegelikult mingit põhjust pärnakaid alahinnata, sest pauk võib tulla ka luuavarrest, rääkimata Raio Piiroja spinningust. Õnneks on Kalju mängijatel sel aastal kodustaadionil jalg lõbusasti paukunud ja loodame, et kena traditsioon jätkub ka teisipäeval, mil Wakui, Purje, Lindpere, Puri, Kimbaloula ja kõik ülejäänud kaljukad Pärnu väravasuu turmtule alla seavad!

Kalju vajab igas mängus oma fännide tõhusat toetust – teame ju, et iga punkt võib hooaja lõpus olla kullahinnaline. Seega köhi hääl puhtaks ja tule oma lemmikmansale kaasa elama! Kohtume Hiiu Staadionil teisipäeval kell 18.45!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles