Sõnasõda jätkub: Rosberg tembeldas Hamiltoni tähtsusetuks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg (vasakul) ja Lewis Hamilton.
Nico Rosberg (vasakul) ja Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

F1 sarjas jätkub kahe Mercedese meeskonna sõitja Nico Rosbergi ja Lewis Hamiltoni omavaheline kisma, sest kuigi Rosberg otsustas oma värske sõnavõtuga sõjakirve justkui maha võtta, võib sakslase kasutatud sõnastus hoopiski õli tulle valada.

Ka mullu omavahel raksu läinud Rosbergi ja Hamiltoni tänavuse hooaja tüli sai alguse möödunud nädalavahetusel Hiinas sõidetud kolmanda etapi järel, kui teise koha saanud Rosberg teatas, et võidu võtnud Hamilton sõitis meelega aeglaselt ja see andis võimaluse kolmanda koha saanud Ferrari mehel Sebastian Vettelil tulla Rosbergile liiga lähedale. Mercedese mehed on pärast seda sõnavõttu vahetanud omavahel meedia vahendusel mitmeid arvamusavaldusi ning sõitjate tülli on sekkunud ka tiimi bossid, kes lubasid vajadusel vahele astuda.

Rosberg teatas aga Saksamaa väljaandele Bild kirjutatavas kolumnis, et sekkumiseks pole vajadust, sest tüli on juba unustatud. Küll andis aga seda kirjutades pisut soovida Rosbergi sõnavalik, sest sakslane tembeldas oma tiimikaaslase justkui tähtsusetuks.

«Alustame uuesti nullist,» kirjutas Rosberg. «Lewis võib sõita nagu ise heaks arvab - see on tema enda otsustada. Tema sõit on minu jaoks täiesti tähtsusetu. Meievahelised suhted on mõnikord paremad ja mõnikord mitte nii head, aga ma ei näe ühtegi põhjust, et temast rohkem rääkida,» teatas Rosberg Hamiltoni kohta.

Uuesti saavad kaks kanget vormelirajal omavahel mõõtu võtta juba sel nädalavahetusel Bahreinis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles