Londoni Arsenal asub Dortmundi Borussiat rüüstama?

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dortmundi Borussia suurim staar Marco Reus.
Dortmundi Borussia suurim staar Marco Reus. Foto: SCANPIX

Eile teatas Dortmundi Borussia, et nende praegune peatreener Jürgen Klopp paneb suvel ameti maha. Seejärel on hakatud koheselt spekulatsioone külvama ka Dortmundi tähtmängijate tuleviku osas.

Sky Sportsi teatel on suvel nüüd Dortmundist lahkumas ka nende suurim staar Marco Reus, kes alles hiljuti pikendas nendega lepingut 2019. aastani. Reusi suurimaks jälitajaks peaks teadete kohaselt olema Londoni Arsenal. Reusi hinnaks peaks kujunema umbes 50 miljonit eurot.

Veel teatab Sky Sports, et Arsenal on valmistamas ette ligi 40 miljoni euro suurust pakkumist Dortmundi ründaja Pierre-Emerick Aubameyangi ostmiseks.

SkY sportsi teatel on Arsenal silma peale pannud veel ka kolmandale Dortmundi mängijale, kelleks on kaitsev poolkaitsja Ilkay Gündogan. Tema hinnaks on umbes 25 miljonit eurot. Gündogani teenetest on aga väga huvitatud ka Manchester City.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles