Red Bull oma noort hollandlasest imelast müüa ei kavatse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen.
Max Verstappen. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas osalev Red Bulli meeskond teatas, et nad on 17-aastase Max Verstappeniga rahul ning noor hollandlane ei ole müügiks.

17-aastane Verstappen sõitis oma debüüthooaja teisel etapil end seitsmendale kohale ja temast sai läbi aegade noorim punktivõtja. Red Bulli meeskond jäi oma noore sõitjaga rahule ka hooaja kolmandal etapil Hiinas, kus Verstappen oli tegemas head tulemust, kuid siis vedas alt Renault' mootor, mis on Red Bullilt tänavu juba rohkelt kriitikat teeninud.

Tehniliste probleemide taustal on aga noore võidusõitja esitused jätnud meeskonnale hea mulje ja Red Bulli nõuandja Dr Helmut Marko sõnul ei ole Verstappen müügiks. «Max teeb head tööd,» kiitis Marko ning kommenteeris ka jutte, mille kohaselt võivad teisedki tiimid tahta noort hollandlast oma meeskondadesse. «Eks me näe. Ta peaks praegu arenema rahulikus tempos. Tal on Red Bulliga pikaajaline leping ning ta pole müügiks,» lisas Marko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles