Tarvas puges rongi alt välja

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
15APRIL2015, Lääne-Virumaa, RAKVERE
Alexela KML veerandfinaali 3. mäng: BC Rakvere Tarvas - KK Pärnu

Fotol: KORVPALL
15APRIL2015, Lääne-Virumaa, RAKVERE Alexela KML veerandfinaali 3. mäng: BC Rakvere Tarvas - KK Pärnu Fotol: KORVPALL Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

KORVPALL. «Noortel meestel tuli vist väike vibra peale,» sõnas Rakvere Tarva korvpallimeeskonna peatreener Andres Sõber lõbusalt. Torke sihtmärk oli ilmselge – Pärnu meeskond, kes ei suutnud koduväljakul Eesti meistriliiga veerandfinaalseeria 2:1 eduseisu võiduks vormistada. Tarvas oli eile üle 65:50 ja viigistas seisu. Otsustav mäng peetakse pühapäeval Rakveres.  

«Vastased on kiired ja tugevad, seepärast tõmbasime seekord korvi alla kokku ja lasime neil eemalt visata,» rääkis Sõber edu toonud mänguplaanist. Tarvas pääses kohe alguses juhtima ja kontrollis korvidevaest mängu lõpuni.

Sõber rääkis enne mängu oma meeskonna ühe liidri Brandis Raley-Rossiga ja palus tal tegutseda meeskondlikumalt. «Ütlesin, et kui ta üksinda mängib, siis me ei võida. Ta sai sellest aru ja söötis rohkem palle välja,» selgitas kogenud treener. «Peame tegutsema meeskondlikumalt. Olukord pole sugugi kerge, Mario Paistel on jalg jälle haige ja ta ei saa meid aidata. Juris Umbraško oli vahepeal lapse haiguse tõttu neli päeva treeningutelt eemal, ka Brandisel on jalg valus.»

Eile hoolitsesidki Tarva skoori eest hoopis teised mehed. Reinar Hallik kogus 19 punkti, David Haughton lisas 17 silma ja 14 lauapalli. «Seekord olid asjad palju paremini kui eelmistest mängudes. Mängisime paremini just kaitses, saime nad kohe hästi pidama,» rõõmustas Hallik.

Pärnu meeskonna peatreener Heiko Rannula märkis, et tegemist on kahe võrdse meeskonnaga. «Seekord oli kaks varianti – kas oleme täielikult valmis ja paneme, veri ninast välja, või läheb nii, nagu läks… Pühapäevaks peame end ise psühholoogiliselt paika sättima,» nentis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles