Andrei Ojamets: 27 serviviga - Pärnu kinkis meile seda mängu!

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Ojamets.
Andrei Ojamets. Foto: Tairo Lutter

Pärnu Võrkpalliklubi alistas Eesti meistrivõistluste finaalseeria neljandas mängus võõrsil tiitlikaitsja Tartu Bigbanki 3:1 ja juhib seeriat samuti 3:1. See tähendab, et pühapäevane kohtumine jääb Pärnu võidu korral ka viimaseks. Tartu meeskonna peatreener Andrei Ojamets sõnas, et meeskond lagunes psühholoogiliselt.

«Pärnu tegi 27 serviviga, väga lahked! Kinkisid seda mängu lausa meile, aga me ei suutnud ära võtta,» rääkis Ojamets. «Pärast ilusat esimest geimi lagunes meie mäng – tegime liiga palju servivigu (7 selles geimis – M.G.), blokk muutus auklikuks ja tõste hakkas kõikuma. Nemad panid juurde, meie andsime järgi.»

Samas tegi ka Tartu ise lubamatult palju servivigu, eriti planeerival – kokku eksiti servil 19 korral, neist 13 planeerival. «Sellele pole õigustust,» kommenteeris juhendaja.

«Lagunesime psühholoogiliselt, oleks tulnud ka teises geimis neid edasi suruda, mitte loota, et nad ei võitle. Finaalis loevad pisiasjad ja igal veal on suur kaal. Meil on paraku üks koht väljakul puudu,» viitas ta daigonaalründaja positsioonile, kus on sel hooajal hästi tegutsenud Taavi Nõmmistu, ent kes pidi hooaja keskel põlvelõikusel käima ning pole hooaja alguse head vormi uuesti saavutanud. Kogenud Argo Meresaar pole samuti suutnud rünnakutes suurt panust anda. Täna jäi Nõmmistu ja Meresaare arvele kahepeale 5 punkti. «Aga tuleb mängida nendega, kes on, vigastuste osas ei saa midagi teha,» jätkas Ojamets.

«Oma saalis löövad nad servi veel tugevamalt, kergemaks midagi ei lähe,» vaatas ta järgmise kohtumise poole.

Seeria viies mäng peetakse Pärnus algusega kell 16.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles