Sõber: poolfinaalid võiks vahele jätta

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarvas heitleb Pärnuga.
Tarvas heitleb Pärnuga. Foto: Marianne Loorents

Rakvere Tarva korvpallimeeskonna liidrite kogemused ja individuaalsed oskused said Eesti meistriliiga veerandfinaalseeria viiendas mängus Pärnu vastu otsustavaks. «Ergutasin küll Martin Jurtomit ja Robert Petersoni, et nad peavad valmis olema, kuid sisimas tundsin, et vanemad mehed veavad välja,» rääkis Tarva peatreener Andres Sõber.

Tarva liidrid ei saanud tõesti hõlpu: Brandis Raley-Ross ja Juris Umbraško rassisid 37 minutit, Reinar Hallik ja Jan Špan olid väljakul 35 minutit. «Maa-ala kaitse tõi meid kaotusseisust mäele tagasi ja ühtlasi andis see vanematele meestele võimaluse kaitses natukene puhata,» märkis Sõber.

Pärnu peatreener Heiko Rannula ei pidanud otsustavaks kogemusi, vaid lõpuolukordade lahendamisel mängijate individuaalseid oskusi. «Tarvas sai tähtsatel hetkedel korve, meie ei saanud… Anname vastastele au, täna olid nad meist paremad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles