Madridi Real sai enne tähtsat veerandfinaali veel ühe halva uudise

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo (vasakul) peab Meistrite liiga veerandfinaalis hakkama saama ilma Gareth Bale'i abita.
Cristiano Ronaldo (vasakul) peab Meistrite liiga veerandfinaalis hakkama saama ilma Gareth Bale'i abita. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpallimeeskond peab kolmapäeval Meistrite liiga veerandfinaalkohtumise linnarivaali Madridi Atleticoga, kuid mängu eel tuleb tiitlikaitsjale järjest halbu uudiseid.

Kui nädalavahetusel selgus, et poolkaitsja Luka Modric peab pidama kuue nädala pikkuse vigastuspausi ja seetõttu käimasoleval hooajal ilmselt enam väljakule ei naasegi, siis täna selgus, et Atletico vastu ei saa platsile joosta ka Gareth Bale. Waleslane pidas nädalavahetusel peetud liigamängus Malagaga platsil vastu kõigest viis minutit, enne kui longates platsilt lahkus.

Täna teatas Real, et Bale vigastas vasakut säärelihast. Küll aga loodetakse, et kordusmängus saab meeskonda aidata Karim Benzema, kes jättis laupäevase liigamängu põlvetrauma tõttu vahele. Kindlasti ei saa Reali poolel mängida Marcelo ja Atleticol Mario Suarez, sest mõlemad mehed said esimeses omavahelises mängus kollase kaardi ja peavad kohtumise vahele jätma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles