Tänaku konkurent jätab Argentina ralli vahele

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Kubica.
Robert Kubica. Foto: SCANPIX

Käesoleva nädala lõpus sõidetakse järjekordne etapp autoralli MM-sarjas, ent Argentinas toimuva sõidu jätab vahele Robert Kubica, kes teatas loobumisotsusest eile.

Kubica rallitiim loodi alles tänavu aasta jaanuaris, vahetult enne hooaja avaetappi Monte Carlos. Tiim, mida juhib Itaalia firma A-Style, vajab Kubica sõnul suurt ümberstruktureerimist ning seetõttu jäetaksegi Argentina etapp vahele.

«See otsus oli meie jaoks väga raske,» vahendas WRC koduleht Kubica sõnu. «Plaanisime alati Argentina rallil võistleda ja kuigi osa meeskonnast, sealhulgas ka võistlusauto, on juba rallil kohapeal, oli siiski vajalik see etapp vahele jätta,» lisas Kubica. «Plaanime naasta Portugali ralliks uue struktuuriga,» seisis samuti Kubica avalduses.

Kubicaga sõidab WRC sarjas võidu ka eestlane Ott Tänak, kes on kolme etapi järel 12 silmaga üheksandal kohal. Üldarvestust juhib Sebastien Ogier.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles