Briatore: Schumacheri naasmine oli suur viga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher
Michael Schumacher Foto: SCANPIX

Benettoni ja Renault’ vormel-1 meeskondade endine tiimipealik Flavio Briatore teatas täna Saksamaa meediaga rääkides, et tema arvates tegi seitsmekordne maailmameister Michael Schumacher vea, et MM-sarja naasis.

Schumacher sõlmis mullu detsembris Mercedes GP-ga kolmeaastase lepingu, aga tema comeback pole kujunenud nii edukaks kui paljud lootsid – tema senine parim tulemus on 4. koht, MM-sarja üldarvestuses paikneb ta 14 etapi järel 9. kohal, vahendab AFP.

«Lepingut allkirjastades uskus Michael, et see oli õige otsus, aga usun, et pärast esimest tõsist testi mõistis ta, et see oli suur viga,» sõnas Briatore. «Ta sai aru, et noored mehed on äärmiselt kiired ja väga motiveeritud. 41-aastaselt ta lihtsalt ei suuda Nico Rosbergi ja teiste nooremate meestega konkureerida.»

Ühtlasi teatas Briatore, kes kannab praegu Rahvusvahelise Autoliidu (FIA) poolt määratud keeldu, mille kohaselt ei tohi ta 2013. aastani vormel-1 ringkondades töötada, et tal pole kavatsustki vormelimaailma naasta. «Võitsin erinevate meeskondadega seitse tiitlit. Kui midagi teen, tahan seda nautida, aga vaevalt, et ma praegu vormel-1 naudiksin,» teatas ta. «Olen rahul sellega, mida teen – olen isa ja abikaasa ning tegelen oma investeeringutega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles