Ronnie O’Sullivan tahab saada Top Geari saatejuhiks

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronnie O'Sullivan  pärast 2014. aasta Suurbritannia meistritiitli võitmist
Ronnie O'Sullivan pärast 2014. aasta Suurbritannia meistritiitli võitmist Foto: SCANPIX

Viiekordne snuukri maailmameister Ronnie O’Sullivan teatas, et tahab saada ülimenuka telesarja Top Geari uueks saatejuhiks. Pärast Jeremy Clarksoni vallandamist pole Top Geari tulevik veel selge.

«Ma tõesti tahaksin Top Gearis töötada. Ütlesin seda ka oma agendile, kuid ma ei tea, kas olen selleks tööks piisavalt hea. Kindlasti saaksin ma hakkama juhul, kui juhiksin saadet koos kellegi teisega. Ma ei ole kindel, kas ma tahaksin Jeremy Clarksoni jälgedes käia – laseksin seda pigem kellelgi teisel teha,» rääkis O’Sullivan Inglismaa meediale.

«Ma armastan autosid ning see oleks mu unistuste töökoht. Clarkson on imeline ning olen kindel, et peagi korjab mõni telekanal ta üles ning pakub talle tööd. Ta on veidi minu moodi – kui ma kellelegi ei meeldi, siis leian alati uue võimaluse.»

Sellel suvel osaleb snuukriäss Discovery Channeli vändatavas saates. «Loodetavasti teen juba pärast MMi oma enda autosaadet. Teeme seda koos Discovery Channeliga ning olen väga elevil.»

Käimasoleval snuukri MMil läheb O’Sullivan teises ringis vastamisi Matthew Stevensiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles