Video: Golden State pääses NBA-s järgmisse ringi, Chicago kaotas viimasel sekundil

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephen Curry (paremal).
Stephen Curry (paremal). Foto: SCANPIX

Korvpalliliiga NBA play-off'ide avaringis selgus esimene edasipääseja, kelleks on põhiturniiri võitja Golden State Warriors.

Warriors alistas neljandat korda New Orleans Pelicansi, seekord olid võõrsil peetud mängus võidunumbriteks 109:98. Stephen Curry tõi võitjatele 39 punkti, Pelicansi poolt vastas Anthony Davis 36 punkti ja 11 lauapalliga.

Warriorsi teise ringi vastaseks kipub saama Memphis Grizzlies, kes alistas väljas Portland Trail Blazersi 115:109 ja juhtib seeriat 3:0. Marc Gasol vedas Memphist 25 punktiga, Portlandile viskas LaMarcus Aldridge 27 punkti.

Hea võimalus teise ringi pääse lunastada oli ka Chicago Bullsil, kes juhtis Milwaukee Bucksi vastu samuti 3:0, aga läinud ööl jäädi Bucksile võõrsil esimest korda siiski alla 90:92. Koos lõpusireeniga tabas võiduviske Bucksi tagamees Jerryd Bayless, kelle katmisel jäi magama Chicago suurim staar Derrick Rose. Milwaukee parimana tõi OJ Mayo 18 punkti, Chicago poolt oli hoos Jimmy Butler 33 punktiga.

Lisaks olid vastamisi Brooklyn Nets ja Atlanta Hawks, Brooklyn võitis kodus 91:83 ja vähendas seerias kaotusseisu 1:2 peale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles