Venemaal mängiv USA jäähokiäss kannab Putini pildiga särki ja tahab Vene kodanikuks saada

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deron Quint kandmas Vladimir Putini pildiga T-särki, millel seisab "Krimm on meie!"
Deron Quint kandmas Vladimir Putini pildiga T-särki, millel seisab "Krimm on meie!" Foto: twitter

Jäähokiliiga KHL-i klubi Tšeljabinski Traktori ameeriklasest kaitsja Deron Quint on tuntud kui suur Venemaa ja president Vladimir Putini austaja. Möödunud sügisel kandis ta isegi Putini pildiga särki, millel on kirjas «Krimm on meie!»

Pärast KHL-i hooaja lõppu rääkis Quint Vene portaalile allhockey.ru enda vaadetest lähemalt.

«Putini pildiga särk on üks mu lemmikuid. Kahjuks jätsin selle kogemata Venemaale maha. Ma arvan, et härra Putin on väga huvitav inimene. Usun, et olla nii suure riigi president kui Venemaa, on maailma raskeim töö. Nii palju vastutust ja pinget,» ütles ta särgi kohta.

Samuti pakub 39-aastasele Quintile huvi Venemaa kodakondsus. «Mulle meeldib siin elada ja Venemaa kodakondsuse saamine oleks minu jaoks suur au. Kõik inimesed, keda olen siis kohanud, on olnud suurepärased. Räägin USA-s elavatele sõpradele, kui suurepärane riik on Venemaa ja kui hea siin olla on. Moskva on üks maailma paremaid linnu. Aga inimesed küsivad ikka, kas ma pean toidu ostmiseks järjekorras seisma ja kas siin sajab suvel lund. Kindel on see, et kavatsen siin veel pikki aastaid elada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles