Videolugu: Rannahundid suure unistuse jahil

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannavõrkpallurid Rivo Vesik ja Kristo Kollo Nõo rannavollehallis treenimas koos Karl Jaani ja Rain Rauaga.
Rannavõrkpallurid Rivo Vesik ja Kristo Kollo Nõo rannavollehallis treenimas koos Karl Jaani ja Rain Rauaga. Foto: Margus Ansu

Mängib reggeton, taustal kostavad palli löömisest tekkivad mütsatused, liiva lendab, mehed lõõbivad. See on Kristo Kollo ja Rivo Vesiku trenn Nõo rannahallis. Eeloleval nädalavahetusel alustavad Kollo ja Vesik oma hooaega Kontinentaalkarika etapiga Vilniuses. Teisipäeval peetud treeningul on Vesiku-Kollo sparringupartneriks valitsevad Eesti meistrid Karl Jaani ja Rain Raud. Alustuseks soojendusharjutused ja siis asutakse pallidega toimetama. Kui treeningu algusosas käivad meestel suud vahetpidamata, eriti Vesikul, siis aegamööda asenduvad naljad hingeldamisega ja läheb tõsiseks higivalamiseks.

«See saalimäng on ikka palju kergem,» kurdab äsja Tartu Bigbankiga saalihooaja lõpetanud Kollo ja selgitab hiljem: «Liival mäng nõuab füüsiliselt tunduvalt rohkem.» Vesik seevastu teatab, et tema saab hakkama kõigega: «Minu jaoks on mõlemad üsna kerged, saalis nad looderdavad niisama, seal on ju vahetusmehed!» lõõbib ta. Tõsisemaks muutuvad mehed siis, kui jutt läheb Rio olümpia kvalifikatsiooni peale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles