Julge samm: Pacquiao võidule pandi pool miljonit dollarit

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Panused on suure poksimatši eel igas mõttes ülikõrged.
Panused on suure poksimatši eel igas mõttes ülikõrged. Foto: SCANPIX

Julge kihlveosõlmija on pannud homme õhtul toimuvale poksi suurmatšile vägeva panuse - pool miljonit dollarit sellele, et Manny Pacquiao alistab Floyd Mayweather Jr'i.

Matši toimumispaigaks oleva hotelli MGM International Resorts juhataja Jay Rood lausus, et kolmest panustajast kaks panebki raha Pacquiaole, kuigi matši võidusoosikuks peetakse alistamatut Mayweatherit. Eriti optimistlik on Pacquiao võimete suhtes aga üks panustaja, kes käis filipiinlase võidu peale välja koguni pool miljonit dollarit ehk ümberarvutatult umbes 445 000 eurot.

MTV Sport vahendab Roodi lootusrikkaid sõnu, et enne matši toimumist söandab keegi teha ka miljonidollarilise panuse. Tema hinnangul ulatub panuste kogusumma Nevada osariigis 60-80 miljoni dollarini. Võrdluseks sõlmiti ameeriklaste iga-aastase suursündmuse ehk NFLi Super Bowli tulemuste peale viimati 116 miljoni dollari ulatuses kihlvedusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles