Ott Tänak vaatab tulevikku positiivse pilguga

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Timo Anis

Autoralli MM-sarjaga jätkatakse 21. mail, kui algust tehakse hooaja viienda etapiga, mis on kavas Portugalis. Kuni 24. maini peetaval rallil tuleb uue autoga rajale M-Sporti meeskond. Ott Tänak loodab, et uue masinaga õnnestub selja taha jätta ka senine ebaõnneseeria, kus probleemideta on suudetud lõpuni sõita vaid Rootsi rallil.

«Portugali ralli suunas vaadates tunduvad asjad positiivsed. Selleks ralliks on meil uus auto ja saame teha korraliku testi. Seega pean panema kõik asjad koos toimima ja tegema endaga tööd, et saavutada hea tulemus,» rääkis Tänak crash.net’ile.

Viimati toimunud Argentina rallil pidi Tänak võistluse teisel võistluspäeval pooleli jätma, kui ta sõitis otsa veeloigus olnud kivile. Eestlane jätkas järgmistel päevadel rallit ning sai lõpuks kirja 11. koha.

«Olime väga pettunud ja tahtsime kindlasti finišisse jõuda. Seega pidime võtma asja rahulikult ning hakkasime sammhaaval taas oma enesekindlust taastama,» lisas Tänak.

Ott Tänak. Foto:
Ott Tänak. Foto: Foto: Timo Anis
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles