Eesti noored said purjelaua MMil kaksikvõidu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Purjelauasõit.
Purjelauasõit. Foto: Ants Liigus

Tristen Erik Kivi ja Karl-Erik Saarm saavutasid Formula purjelaua noorte alla 20aastaste Maailmameistrivõistlustel kaksikvõidu.

Meie noored alustasid võistlust kohe jõuliselt. Esimeste sõitudega hõivati parimad kohad – Kivi juhtpositsioonil, Saarm teine ja Artur Kaiküll neljandal kohal. Noortel on muidugi mitmeaastane MM-i kogemus, ning täpselt teada kuidas väiksemgi kobistamine hiljem võib valusalt kätte maksta. Võistlus oli alanud ülihästi.

Järgnevad päevad olid täis närvilisust, keerulisi otsuseid varustuse valikul, väiksemaid kokkupõrkeid, proteste ja ka pisut tuule ootamist. Nelja päeva jooksul peeti kokku 11 sõitu. Kokkuvõttes näitas kõige paremat kiirust ja teravust Tristen Erik Kivi. Tema kontole kogunes 7 sõiduvõitu, mis tähendas 2015 noorte Maailmameistri tiitlit. Karl-Erik Saarmi eelmise aasta tiitlivõidu kõrvale tuli seekord hõbemedal. Kolmandaks tuli Martin Hovda Norrast. Artur Kaikülli lõpptulemuseks oli 10.koht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles