Fotod: BMWga kihutanud rullnokad kündsid Valgeranna golfiraja üles

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rikutud green.
Rikutud green. Foto: White Beach Golf

Valgeranna White Beach’i golfiväljaku green sai eile kõvasti kannatada, kui selle rikkusid seal BMWga sõitmist harjutanud isikud.

Golfiliidu teatel on praeguseks ka kindlaks tehtud, kes need isikud olid ning loodetavasti õnnestub neil pahanduse toime pannud inimestega kokkuleppele jõuda. Kui seda aga ei suudeta, siis plaanitakse juhtumisse kaasata ka politsei.

Eesti Golfi Liidu peasekretäri Piret Sepa sõnul pole sarnane juhtum Eestis esmakordne ning näiteks eelmise aasta sügisel rikuti ATVga sõites Tahkuranna golfiraja muru.

«Tundub, et inimesed ei anna endale aru, et selline murulapike maksab päris palju,» sõnas Sepp.

Parandustööd lähevad maksma umbes 300 eurot, aga väljak on ikkagi rikutud umbes kaheks kuuks. Väljaku juht Vahur Tamm loodab, et kahjustused ei sega võistluste pidamist, kuna eelkõige sai kahjustada greeni tagumine serv.

Eesti Golfi Liit ja White Beach Golf on siiski äärmiselt nördinud, et täna väga heas korras olnud väljak on paariks kuuks rikutud.

Foto:
Foto: Foto: White Beach Golf
Foto:
Foto: Foto: White Beach Golf
Foto:
Foto: Foto: White Beach Golf
Foto:
Foto: Foto: White Beach Golf
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles