Tarva pettunud liider Raley-Ross: see oli meie hooaja valusaim kaotus

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brandis Raley-Ross.
Brandis Raley-Ross. Foto: Kristjan Teedema

Rakvere Tarvas kaotas Eesti korvpallimeistrivõistluste otsustavas poolfinaalis võõrsil Tartu Ülikool/Rockile 57:60 ja seega tuleb neil leppida pronksiseeriaga. Tarva liider Brandis Raley-Ross oli kohtumise järel mõistagi löödud.

«Kindlasti oli see meie hooaja kõige valusam kaotus. Me ei saanud lõpus punkte, sest Rock mängis tõesti head kaitset. Mõlemad meeskonnad olid eilsest väsinud, ma ei taha seda vabanduseks tuua. Saime alguses ette puhtalt võitluse pealt, midagi erilist me ei teinud,» ütles ta pärast lõpuvilet Postimehele. Ka Raley-Rossi isiklik saak ehk 16 punkti jäi võrreldes varasemate mängudega väiksemaks.

 

Tarvas kohtub nüüd esmaspäeval algavas pronksiseeria Rapla Tycoga. «Raske öelda, kuidas tänane raske kaotus meid pronksiseeriaks valmistumisel mõjutab, aga kindel on see, et tahame hooaja ilusa noodiga lõpetada,» sõnas Raley-Ross.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles