Floyd Mayweather: Pacquiao taolise argpüksiga pole mõtet kordusmatši pidada

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather jr.
Floyd Mayweather jr. Foto: SCANPIX

Kui paar päeva tagasi kuulutas nädalavahetusel peetud «sajandi poksimatši» võitnud Floyd Mayweather jr., et soovib talle kaotanud Manny Pacquiaole revanšivõimaluse anda, siis nüüdseks on ameeriklase tujud muutunud.

«Muudan kordusmatši osas meelt. Praegusel hetkel leian, et seda pole mõtet pidada, sest Pacquiao on halb kaotaja ja argpüks. Kui sa kaotad, siis tunnista seda,» ütles Mayweather telekanalile Showtime antud intervjuus.

Pacquiao rääkis pärast matši, et õlavigastus võttis talt kõvasti agressiivsust ja löögijõudu maha. Hiljem avastati tal laiaulatuslikud parema õla lihaste rebendid ja kolmapäeval käis ta operatsioonil, millest taastumine võtab aega kuni aasta.

Mayweather ütles aga, et ei pannud matši ajal Pacquiao puhul tähele mingeid probleeme. «Ta oli kiire. Tema vasak käsi oli kiire, tema parem käsi oli kiire ja ta tegi mõlema käega kiireid ja tugevaid lööke. Vigastus on ainult vabandus. Kaotasin Pacquiao suhtes seetõttu palju austust.»

38-aastane ameeriklane kinnitas, et tema karjääri viimane matš leiab aset septembris ja arvatavalt on vastaseks britt Amir Khan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles