Brandis Raley-Ross: tahan mängida Eesti koondise eest

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brandis Raley-Ross.
Brandis Raley-Ross. Foto: Tairo Lutter

Korvpalli meistriliigai poolfinaalseeriast Tartu Rockiga põnevusetendused teinud Rakvere Tarva tagamängija Brandis Raley-Ross ütles TV 3 uudistesaatele, et sooviks saada Eesti kodakondsust, mis lubaks tal esindada Eesti koondist ka tiitlivõistlustel, kirjutas basket.ee.

«Mängida ükskõik millise rahvuskoondise eest on suur au, aga mängida Eesti koondise eest oleks lihtsalt suurepärane,» tõdes Raley-Ross.

Ta jätkas: «Ma jälgin Eesti korvpalli aastaringselt, pole vahet, kus ma parasjagu asun. Jälgin mängijaid, noortemeeskondi ja treenereid.»

Koondise teemal lisas Raley-Ross: «Kui ma saan võimaluse mängida Eesti koondises, usun, et tooksin kaasa tahet võita. Ma ise tahan võita iga hinna eest. Mind ei huvita, mida selleks teha tuleb.»

Veel plaanib Ross muidki korvpalliga seotud asju suurelt. Ta rõhutas Eesti-USA vahelise silla loomist, et lapsed ja noored pääseksid märksa enam sealse korvpallieluga tutvuma ning vastupidi, et meeskonnad tuleksid siia, toimuks vastastikuseid turniire jne.

28-aastane ja 188 cm pikkune Raley-Ross avaldas lootust, et tema soove ja ideid võetakse arutada. Lõppenud poolfinaalseerias TÜ/Rocki vastu tõi ameeriklane keskmiselt 38 minutiga 27 punkti, lisaks 6,2 lauapalli ja 3,2 korvisöötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles