Paide alistas karikavõistluste poolfinaalis Flora duubli ja võib pääseda eurosarja

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpallid.
Jalgpallid. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Jalgpalli karikavõistluste poolfinaalis alistas Paide Linnameeskond 3:1 Tallinna Flora duubli ja kindlustas koha karikafinaalis, kus mängus eurosarjakoht.

Täna kindlasti võitu vajanud Paide alustas teravamalt ja Lauri Varendi jõudis Flora II võrku sahistada enne, kui esiliigaga harjunud noored pallurid jalad maha said, vahendas Soccernet.ee.

Sümpaatset vastupanu osutanud florakad astusid teise poolaja alguses veel sammu edasi ja said 59. minutil Juhan Jograf Siimu jalast ka teenitud viigivärava, kuid võidetud initsiatiiv anti tahtmatult käest, kui Jasper Uwaegbulam Paide loetud minutid hiljem uuesti ette viis.

Võitlust jätkus veel, kuid Vjatšeslav Zahovaiko klass otsustas enne pingelisi lõpuminuteid kohtumise saatuse lõplikult ja viis Paide karikafinaali, mille võitmine viiks Kesk-Eesti esinduse esimest korda klubi ajaloos eurosarja.

Paide vastane selgitatakse homme, kui teises poolfinaalis on vastamisi Premium liiga kaks esimest: Tallinna Flora võõrustab Nõmme Kaljut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles