Pronksi võitnud Viljandi meeskonna peatreener: kõik andsid endast kodus maksimumi ja rohkemgi veel

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi käsipallimeeskond lõpetas hooaja Eesti meistrivõistluste pronksmedaliga.
Viljandi käsipallimeeskond lõpetas hooaja Eesti meistrivõistluste pronksmedaliga. Foto: Elmo Riig

Eesti meeste käsipallimeistrivõistlustel teenis kolmanda koha Viljandi HC, kes alistas pronksiseerias HC Viimsi/Tööriistamarketi mängudega 2:1. Täna võitis Viljandi kodus Viimsit 35:22 ning pronksile tulnud meeskonna peatreener Marko Koks kiitis oma hoolealuseid.

«Näitasime sellist kaitset ja agressiivsust, mida ootasin juba kahes esimeses mängus. Kõik mehed andsid kodus endast maksimumi ja rohkemgi,» rääkis Koks.

«Väravasuul tegutses hästi Rasmus Ots, mis andis kõigile positiivse emotsiooni. Olen hooajaga rahul, sest teenisime igast sarjast medali. Võitsime karika ning saime meistrivõistlustelt ja Balti liigast pronksi. Meie jaoks kujunes raskeks Meistriliiga poolfinaalseeria Serviti vastu, sest meeskonna üks liidreid Kristo Järve oli just vigastuspausilt naasnud, ega polnud parimas hoos. Võib-olla ei olnud me veel valmis ka kolme võiduni peetavateks seeriateks. Kui mängudest rääkida, siis jääbki kripeldama esimene poolfinaal Serviti vastu ning Balti liiga poolfinaal Dobele Tenaxiga,» lisas Koks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles