Fernando Alonso tegi oma karjääri kohta kummalise avalduse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: SCANPIX

Kahekordne F1 sarja maailmameister Fernando Alonso teatas, et ta oleks tahtnud elada paarkümmend aastat varem ning sõita vormeliga hoopis 1980. aastatel.

Käesoleval hooajal McLaren-Honda tiimiga liitunud Alonso teatas hiljutisel tiimi promoüritusel, et kuigi ta on oma karjääri jooksul tulnud kahel korral sarja meistriks, oleks ta eelistanud elada hoopis teisel ajal ehk 1980. aastatel, kui McLareni rooli keeras legendaarne Ayrton Senna.

«Ilmselt küll,» vastas Alonso küsimusele, kas ta tahaks praeguse ajastu vahetada 1980. aastate vastu. «Autod olid rohkem mõeldud võidusõitmiseks, neil olid suured rehvid ja suured mootorid ning meeskondade inseneridel polnud nii palju piiranguid masinate kujundamisel. Nüüd on kõik palju piiratum; ei ole mingisugust testimist ega simulatsioone, seega ilmselt omal ajal oli rohkem aega seda kõike nautida,» lisas Alonso selgituseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles